رویه نخست تازه‌ها خبر شاهنامه برای نخستین بار بازی رایانه‌ای شد
شاهنامه برای نخستین بار بازی رایانه‌ای شد PDF چاپ رایانامه
شنبه ۰۹ مرداد ۱۳۸۹ ساعت ۱۴:۴۸

برگرفته از خبرگزاری فارس

دبیر کل بنیاد فردوسی:

شاهنامه برای نخستین بار بازی رایانه‌ای شد

 یاسر موحد فرد در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس اظهار داشت: بنیاد فردوسی فعالیت گسترده‌ای را در زمینه زنده‌ماندن شاهنامه فردوسی انجام می‌دهد که از جمله آن ساخت‌ بازی‌های رایانه‌ای و فکری است به طوری که 7 بازی فکری نیز به صورت بسته‌های مجزا در قالب بازی آموزشی، سی‌دی و کتابچه با موضوع شاهنامه در این بنیاد تهیه شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه بازی‌های رایانه ای نیز برگرفته از آموزه‌های اخلاقی شاهنامه است، گفت: با تولید این بازی‌های رایانه‌ای تأثیر اخلاق، حکمت و فرهنگ تمدن ایرانی، اسلامی بیش از پیش جاری خواهد شد. دبیر کل بنیاد فردوسی زمان ورود این بازی‌ها به بازار را تا پایان سال جاری اعلام کرد.

موحد فرد از تهیه نرم‌افزار نسل دوم موتور سه‌بعدی در ایران برای نخستین بار در عرصه کشورهای اسلامی خبر داد و گفت: بنیاد فردوسی این نرم افزار را در زمینه ساخت پویانمایی و بازی‌های رایانه‌ای در سطح جهانی عرضه خواهد کرد.

وی گفت: بازی‌های ساخته شده بر اساس این نرم افزار داستان‌های اساطیری شاهنامه است که در حال حاضر نمایش اولیه‌ یک بازی در ژانر اکشن و بازی دیگر جلوه‌های ویژه‌ای از میراث فرهنگی، طبیعی و گردشگری شهرهای گوناگون ایران در ژانر رالی تهیه شده است.

دبیر کل بنیاد فردوسی گفت: بنیاد فردوسی در زمینه گسترش این موضوع نیازمند کمک سازمان‌های دولتی و غیر‌دولتی است.

 

ديدگاه بنويسيد


كد امنيتي
بازيابي

در همین زمینه

آمار

هموندان : 33
محتوا : 3877
پیوندها : 155
بازدیدهای محتوا : 1094521

باشندگان در تارنما

 74 مهمان حاضر

خبرنامه

نام:

رایانامه:

ایران‌بوم، همه‌ی ايران‌دوستان را عضو تحريريه‌ی خود مي‌داند. ايران‌بوم در ويرايش نوشتارها آزاد است.